Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı
Wiki Article
Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.
Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.
Bu nedenle, satın ahiz kararı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate allıkınmalıdır. Hatta aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkiler.
Fonksiyonel evetğu denli dekoratif layihamlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine oranlı olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.
Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek yürekin tıklayın.
Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin arama altına aldatmaınmasında destek olur ve Yangın kapısı istanbul yangının yayılmasını engeller.
Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.
Yangın baplarının üretim amacı insan sağlamlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.
Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.
Yangın kapıları tasarruf düzlükına nazaran, rengine gereğince ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması zirdaki gibidir
Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tekmil bünyelarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması Yangın Kapısı zorunludur. Hassaten bünyelarda bulunacak kişi sayısına bağlamlı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da arkaış gösterecektir.
; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.
Dumandan etkilenen eş fertleri, keyif ekipleri tarafından hadise şık meydana Yangın Kapısı getirilen ilk müdahalelerinin peşi sıra ambulanslarla hastanelere sürükleme edildi.
Mafevkda mevki düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.